Natyre

Natyra brutale: Nuselala e vogël vret një lepur katër herë më të madh

Loading...
Ky është momenti kur një nuselale e vogël arrin të vrasë dhe më pas të hajë një lepur, katër herë më i madh se ajo.

Grabitqari i vogël u hodh në qafën e lepurit dhe e rrëzoi.

E gjithë skena u fiksua nga fotografi Howard Kearley.

Skena brutale u regjistrua në një rajon në Angli

  

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close