Ndryshe

Arzus i zbulohet lidhja e fshehtë me Kajan, ja ç’do ndodhë të hënën në Xhenet

Pënar i tregon Xhenetit se mbrëmë Kaja është takuar me Xhavidanin. Arzu hyn në dhomën e spitalit dhe habitet kur sheh Kajan. Melisa arrin të shtrihet para se Arzu ta shohë. Arzu i bërtet Kajas dhe e përzë nga dhoma.

Xhenet i kërkon Pënarit t’i tregojë çfarë bisedoi Kaja me Xhavidanin. Pënar i thotë se nuk ka dëgjuar asgjë por vetëm emrin e saj. Xhenet i kërkon Pënarit ta lajmërojë nëse Xhavidan vjen sërish. Mahir gjen Arzun duke u zënë me Kajan.

Mahir i kërkon falje Kajas për sjelljen e Arzus. Arzu i thotë Melisës të qëndrojë larg Kajas sepse është i rrezikshëm por Melisa nuk ja vë veshin. Xhenet pyet Kajan nëse takohet me mamanë e saj.

Kaja e gënjen dhe i thotë se mamaja e saj nuk ka dëshirë ta takojë. Nilgyn shkon në shtëpinë e Kajas dhe e kërcënon. Arzu dyshon se Melisa e ka bërë me qëllim aksidentin. Melisa akuzon Arzun se për fajin e saj e bëri aksidentin.

Xhenet e kalon natën në rrugë në mes të shiut duke menduar për mamanë. Arzu e gjen Xhenetin në rrugë. Xhenetit i bie të fikët në krahët e Arzus.

Arzu e çon Xhenetin në shtëpi. Sema i tregon Mahirit se Arzu është lidhur me Kajan./revistawho

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close